De Cronos Groep is een uitgesproken voorbeeld van innovatief ondernemerschap. Opgericht in 1991, is het toenmalige éénmansbedrijf uitgegroeid tot een grotere groep met meer dan 7.000 medewerkers, meer dan 10.000 klanten en met vestigingen in een tiental landen.

Innovatief ondernemerschap

De Cronos Groep is als netwerkorganisatie een katalysator in het vertalen van nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen. De Groep staat bekend als ‘early stage’-investeerder en incubator van nieuwe en beloftevolle technologieën, en stimuleert de vorming van haar Competence Centers om hiermee aan de slag te gaan.

Uitgebreide expertise

Alle 500 competence centers binnen de groep hebben buitengewone expertise in een bepaald domein of sector, dat is de kern van de organisatie. De technologische diversiteit van de organisatie maakt dat we ervaring hebben met alle facetten van de digitale transformatie bij onze klanten. Deze end-to-end offering is uniek in de Benelux.

Sterke groep

De Cronos Groep is voornamelijk organisch gegroeid, in 2019 nog met 15%. Als niet-beursgenoteerde organisatie kan de groep rekenen op een gezonde financiële basis, waarbij de middelen maximaal worden gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de groep en haar deelbedrijven.

Microsoft

De technologiereus is ondertussen uitgegroeid tot de primaire partner van de Cronos Groep. Al onze Microsoft expertise centers binnen de groep, bundelen hun krachten in MiCRONOS, de Microsoft community binnen Cronos.