Over ons

De Cronos Groep is een katalysator in het vertalen van nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen.

Innovatief ondernemerschap

De Cronos Groep is een uitgesproken voorbeeld van innovatief ondernemerschap. Opgericht in 1991, is het toenmalige éénmansbedrijf uitgegroeid tot een grotere groep met meer dan 8.000 medewerkers, meer dan 10.000 klanten en met vestigingen in een tiental landen.

De Cronos Groep is als netwerkorganisatie een katalysator in het vertalen van nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen. De groep staat bekend als ‘early stage’-investeerder en incubator van nieuwe en beloftevolle technologieën, en stimuleert de vorming van haar Competence Centers om hiermee aan de slag te gaan.

Microsoft Partner of the Year award

De Cronos Groep wint de Microsoft Country Partner of the Year Award.

Deze prijs vertegenwoordigt niet alleen onze expertise en innovaties in Microsoft Cloud-technologie, maar viert ook onze strategische alignering met Microsoft en het ondersteunen van onze klanten om succesvolle bedrijfsresultaten te behalen door middel van Microsoft-technologie.

Onze indrukwekkende resultaten met een jaar-op-jaar groei van 65% en een business die verviervoudigd is over 3 jaar tijd waren één van de winnende criteria

Doorgedreven expertise

Alle 500 competence centers binnen de groep hebben buitengewone expertise in een bepaald domein of sector, dat is de kern van de organisatie. De technologische diversiteit van de organisatie maakt dat we ervaring hebben met alle facetten van de digitale transformatie bij onze klanten. Deze end-to-end offering is uniek in de Benelux.

Sterke groep

De Cronos Groep is ook een early stage investor, incubator, combinator en venture capitalist. De Groep participeert  in meer dan 200 bedrijven in diverse sectoren en is actief betrokken bij de opstart van een kleine 20 bedrijven per jaar.

Microsoft

De technologiereus is ondertussen uitgegroeid tot de primaire partner van De Cronos Groep. Al onze Microsoft expertise centers binnen de groep, bundelen hun krachten in MiCRONOS, de Microsoft community binnen De Cronos Groep.