Over ons

De Cronos Groep is een katalysator in het vertalen van nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen.

Innovatief ondernemerschap

De Cronos Groep is een uitgesproken voorbeeld van innovatief ondernemerschap. Opgericht in 1991, is het toenmalige éénmansbedrijf uitgegroeid tot een grotere groep met meer dan 8.000 medewerkers, meer dan 10.000 klanten en met vestigingen in een tiental landen.

De Cronos Groep is als netwerkorganisatie een katalysator in het vertalen van nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen. De groep staat bekend als ‘early stage’-investeerder en incubator van nieuwe en beloftevolle technologieën, en stimuleert de vorming van haar Competence Centers om hiermee aan de slag te gaan.

Partner of the Year Award 2023

Voorgaand Partner of the Year 2022

We zijn ongelooflijk trots om ook dit jaar aan te kondigen dat we de 2023 Microsoft Belgium Partner of the Year Award hebben gewonnen. Het is uitzonderlijk om dat te verwezenlijken dus we zijn zeer verheugd dat we deze prestatie twee jaar op rij kunnen neerzetten. Deze erkenning benadrukt onze ambities en de structurele aanpak waarmee we ze waarmaken: de top bereiken en er ook blijven.

Daarom willen we ook benadrukken dat De Cronos Groep niet enkel een True Microsoft Partner of Everything is, maar ook een Next-Level Microsoft Partner is. Het is onze ambitie om aan alle strenge vereisten hiervoor te voldoen. En meer. Want door onszelf steeds te blijven challengen, zetten we telkens nog een stapje verder.

Deze Award winnen, is een prestatie op zich, maar het feit dat we dit twee jaar op rij doen, toont dat de MiCRONOS community en het Microsoft ecosysteem van De Cronos Groep hoge standaarden haalt en dat we elk jaar blijven groeien.

MiCRONOS: Infinite expertise, One community, A unique journey.

Doorgedreven expertise

Alle 500 competence centers binnen de groep hebben buitengewone expertise in een bepaald domein of sector, dat is de kern van de organisatie. De technologische diversiteit van de organisatie maakt dat we ervaring hebben met alle facetten van de digitale transformatie bij onze klanten. Deze end-to-end offering is uniek in de Benelux.

Sterke groep

De Cronos Groep is ook een early stage investor, incubator, combinator en venture capitalist. De Groep participeert  in meer dan 200 bedrijven in diverse sectoren en is actief betrokken bij de opstart van een kleine 20 bedrijven per jaar.

Microsoft

De technologiereus is ondertussen uitgegroeid tot de primaire partner van De Cronos Groep. Al onze Microsoft expertise centers binnen de groep, bundelen hun krachten in MiCRONOS, de Microsoft community binnen De Cronos Groep.