Power Apps Whitepaper

Whitepaper

Voor overheid en lokale besturen.

Zwitsers zakmes voor de automatisering van manuele taken en papieren processen.

Download de whitepaper

Waarom low-code?

Elke organisatie – publiek en privé – werkt met vele zogenaamde ‘tussenprocessen’. Het zijn vaak manuele of repetitieve taken, of processen waarbij papieren nog een belangrijke rol spelen zoals aankooporders voor bestellingen of herstellingen. Of omdat het te omslachtig en te duur is om ze met software op eigen maat te automatiseren. Toch maakte de coronacrisis duidelijk dat een digitalisering zich opdringt voor verschillende van die processen.

Met de low-code bouwsoftware Microsoft Power Platform krijg je nu een digitale toolbox waarmee je snel, voordelig en flexibel kleine toepassingen bouwt en workflows automatiseert. Die laten teams toe om efficiënter en sneller te werken.

Wat krijg je in deze whitepaper te lezen?
  • Waarom Microsoft Power Platform gebaseerd is op Low-code en het verschil met klassieke softwareontwikkeling.
  • Maak kennis met de verschillende ontwikkeltoepassingen van Microsoft Power Platform.
  • Ontdek concrete voorbeelden ter inspiratie.
  • Hoe je het overzicht kan behouden van al je apps.

Je hebt een strategie, mensen en technologie nodig om processen te automatiseren. Wij helpen overheden om de drie op elkaar af te stemmen of ontbrekende elementen aan te reiken om efficiënter te gaan werken.

Wil je meer weten over Microsoft Power Platform en ontdekken hoe het jouw organisatie kan helpen in je volgende digitale stappen? Download de whitepaper hier!