Gezondheidszorg

Personaliseer zorgverstrekking, verbeter operationele resultaten en versterk je teams met de juiste technologie.

MiCRONOS brengt mens en technologie samen

We kennen de uitdagingen van de gezondheidssector en zetten onze expertise en ervaring in voor de juiste oplossingen. Zo maken we zorgteams efficiënter en krijgen patiënten een verbeterde zorgervaring. Dat doen we allemaal binnen een veilige en geoptimaliseerde omgeving.

Ontdek hoe een meer verbonden digitale omgeving gepersonaliseerde zorg mogelijk maakt, innovatie versnelt, zorgteams versterkt en resultaten verbetert.

Oplossingen op maat

Samenwerking en communicatie

Maak een einde aan gefragmenteerde systemen, krijg de juiste informatie op het juiste moment, communiceer en werk samen, coördineer zorgverlening en kom tegemoet aan de behoeften van zorgverleners en patiënten.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 kunnen zorgteams samenwerken met intelligente tools en oplossingen. Zo wisselen ze veilig ideeën uit en verbetert de kwaliteit van de zorg. Vergroot de doeltreffendheid en kwaliteit van je processen, verbeter de coördinatie van behandelingen en maak ruimte voor onderzoeksprojecten.

HealthBot Service

De HealthBot Service vereenvoudigt het proces van het maken van een chatbot die voldoet aan de compliance- en regelgevingsvereisten van de gezondheidszorg. Deze SAAS-oplossing biedt gebruikers intelligente en gepersonaliseerde toegang tot gezondheidsgerelateerde informatie en interacties via een natuurlijke gesprekservaring.

Microsoft Teams

Medische professionals willen de best mogelijke zorg bieden in de complexe zorgomgeving van vandaag. Met Microsoft Teams werk en communiceer je samen op een gemakkelijke en veilige manier met tools voor chat, video, spraak en gezondheidszorg. Allemaal in één handige hub.

Videoconsult

Dankzij de integratie van Microsoft Teams met het Elektronisch Patiëntendossier, zijn ziekenhuizen in staat om consultaties online uit te voeren. Dat is niet enkel gunstig om nieuwe COVID-19-besmettingen te voorkomen, ook het aantal onnodige verplaatsingen wordt hiermee verminderd. Zorgverleners kunnen zelf een veilige verbinding opstarten, hebben onmiddellijk toegang tot de relevante patiëntinformatie en de mogelijkheid om alle info meteen te registreren in het dossier.

Teleconsult

Met Microsoft Teams TeleConsult kunnen patiënten online een doktersafspraak inplannen en beheren. Als zorgverstrekker kun je op een persoonlijk én veilige manier met je patiënten in gesprek gaan en ze begeleiden.

Continuïteit

Als onderdeel van de digitale transformatie van je organisatie, herbekijk en update je best het disaster recovery en business continuïteitsplan. Bereid je organisatie voor en zorg voor een goed gedefinieerde strategie die de bedrijfscontinuïteit garandeert.

Beveiliging en privacy

Het vertrouwen van patiënten verdienen en behouden is essentieel. Het vertrouwen dat hun welzijn en persoonlijke informatie in goede handen zijn, want veilig en compliant blijven in een steeds veranderend zorglandschap is essentieel. Microsoft 365 biedt een geavanceerde beveiligings- en compliance-oplossing om de privacy van patiëntgegevens te verbeteren.

Cloudmigratie

De voordelen van overstappen naar de cloud zijn duidelijk. Cloudmigratie betekent dat de kosten verlagen, de efficiëntie verhoogt en het risico verkleint. Je creëert een omgeving waarin artsen toegang hebben tot alle informatie die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Bovendien, zal je de gegevens kunnen gebruiken als een strategisch instrument waarmee financiële en operationele, maar ook klinische beslissingen kunnen worden genomen voor een betere werknemers- en patiëntervaring.

Innovatie

Technologieën zoals artificiële intelligentie, edge computing en cloudgebaseerde systemen creëren mogelijkheden om nieuwe geconnecteerde apparaten te introduceren, uit te breiden naar telegeneeskunde, digitale geneeswijzes te ontwikkelen en andere eHealth-innovaties te verkennen.

Met technologie kan je

  • patiëntresultaten verbeteren
  • efficiëntie optimaliseren
  • de betrokkenheid van patiënten vergroten
  • kosten verlagen

Alle succes hangt echter af van teamwerk. Benut het volledige potentieel van technologie in de gezondheidszorg en ontdek hoeveel van onze klanten het healthcare ecosysteem transformeren.

Efficiëntie en automatisatie

Help je medische teams zich te organiseren, in hun flow te blijven, slimmer te werken en te vinden wat ze nodig hebben. Verbeter de efficiëntie en creëer een naadloze integratie met samenwerkingstools. Maak workstyles mogelijk en bied een breed gamma aan opties voor verschillende gebruikersbehoeften en -voorkeuren.

Governance

Binnen je zorgorganisatie zijn er waarschijnlijk strikte controles over hoe teams worden benoemd en geclassificeerd, of gasten kunnen worden toegevoegd als teamleden en wie precies die teams kan maken. Misschien je ook de mogelijkheid kunnen beperken om gasten toe te voegen? Met governance kun je gemakkelijk verschillende rollen, verantwoordelijkheden, richtlijnen en processen structureren en creëren. Governance is een cruciale manier om je projecten zo goed mogelijk te beheren en laten verlopen.

User adoption

Het zorglandschap verandert snel. We begrijpen dat het overnemen van nieuwe technologie verandering met zich meebrengt, en verandering kan eng zijn. MiCRONOS is de gids die jou en je teams stap voor stap begeleidt bij het uitrollen van Microsoft 365 in je organisatie. Maak kennis met onze best practices en inzichten.

Power BI

Met behulp van Microsoft Power BI en de nieuwste cloudtechnologie optimaliseert MiCRONOS ziekenhuizen en zorgorganisaties. Dankzij deze technologie krijg je enorme duidelijkheid en inzicht in je gegevens, waardoor je de algehele prestaties beter zal begrijpen. We helpen je om snel en vol vertrouwen data-gedreven, zakelijke beslissingen te nemen, terwijl je kostbare tijd en middelen bespaart.